Voita 388€ Botta Design Uno rannekello!

Osallistu Katsojakilpailuun.

20.07.2020 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway

Kaupallinen yhteistyö: BOTTA Design

Ranteessa arpoo yhteistyössä Saksalaisen Botta-Designin kanssa yksikätisen Botta-Design Uno titaanikellon. Kyseessä on Botta-Designin Uno-sarjan uutuusmalli joka pohjautuu Sveitsiläiseen RONDA 1062 kvartsikoneistoon. Kello on valmistettu Saksassa, siinä on safiirilasi ja runko on 100% titaania. Kellon ohjehinta on 387,96€.

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan Perjantaina 31.7.2020 klo 12:00. Osallistu kilpailuun YouTubessa, osallistuminen on helppoa:

  • Katso Botta-Design Uno rannekellon esittely Ranteessa YouTube-kanavalla: YouTubessa
  • Tykkää videosta (paina videon tykkää nappia).
  • Kommentoi videon kommenttiosiossa mikä oli Uno mallissa parasta tai mikä on mielestäsi Botta-Designin mielenkiintoisin kellomalli.

Muista myös tilata Ranteessa kanava YouTubessa niin saan ilmoituksen kun kellon arvontavideo ja uusia kelloaiheisia videoita julkaistaan!

Kilpailun säännöt

Kellon arvonta suoritetaan Perjantaina 31.7.2020 klo 12:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Botta-Design Uno arvosteluvideota määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Kilpailuun ei hyväksytä YouTuben yhteisiä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy Perjantaina 31.7.2020 klo 12:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Ranteessa kanavan Botta-Design Uno arvosteluvideota YouTubessa arvonnan määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on Botta-Design Uno Quartz 40m C rannekello. Kello on uusi, mutta ollut esittelykäytössä Ranteessa kanavan kellovideossa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta YouTuben välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli YouTube poistaa arvontaa koskevan videon estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.