Voita Diplomat Bonn ja Texas nahkarannekkeet!

Osallistu Katsojakilpailuun.

06.03.2021 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway

Kaupallinen yhteistyö: Remmitalo Virolainen Oy

Millainen on hyvä nahkaranneke? Pääsimme tutustumaan Diplomat Bonn ja Texas rannekkeisiin kanavallamme. Rannekkeiden arvostelu ja esittely on katsottavissa YouTube-kanavallamme.

Diplomat Bonn ja Texas rannekkeiden arvostelu YouTubessa.

Lisäksi arvomme yhteistyössä Remmitalo Virolainen Oy:n kanssa kaksi Diplomat kellonranneketta. Arvottavat rannekkeet ovat:

  • Diplomat Bonn, sininen, leveys 20mm. Rannekkeen arvo 55€.
  • Diplomat Texas, musta, leveys 22mm. Rannekkeen arvo 60€.

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan Ranteessa kanavan Facebook ja Instagram sivuilla. Osallistumalla molempiin arvontoihin tuplaat voittomahdollisuudet. Arvonta suoritetaan Sunnuntaina 14.3.2021 klo 18:00.

Osallistu Facebookissa

Osallistu arvontaan Facebookissa:

Osallistu Instagramissa

Osallistu arvontaan Instagramissa:

  • Katso arvontapostaus Instagramissa: https://www.instagram.com/p/CMCR6LNrVOm/
  • Tykkää postauksesta ja seuraa Ranteessa sivua Instagramissa.
  • Kommentoi postaukseen kumman rannekkeen haluaisit voittavan (20mm Bonn vai 22mm Texas).

Kilpailun säännöt

Rannekkeiden arvonta suoritetaan Sunnuntaina 14.3.2021 klo 18:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Facebook ja Instagram postauksia määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy Sunnuntaina 14.3.2021 klo 18:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Facebook ja Instagram postauksia määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on Diplomat Bonn ja Texas nahkarannekkeet (1 per voittaja, arvonta suoritetaan sekä Facebookissa ja Instagramissa). Rannekkeet ovat uusia, mutta olleet esittelykäytössä Ranteessa kanavan esittelyvideossa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin ja Instagramin välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli Facebook tai Instagram poistaa arvontaa koskevan sisällön estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.