Tyyliniekka Watch Awards 2020

Oma kotimainen kellogaala.

24.02.2021 · Juho Perälä

Artikkelit · Kellouutiset · Tyyliniekka

Suomalainen kelloalan palkintogaala palkitsi vuoden parhaat uutuudet, teot ja tekijät. Tyyliniekka Watch Awards -palkintogaala järjestettiin 24. helmikuuta Tampereella Courtyard by Marriott Tampere City -hotellilla suorana Youtube-lähetyksenä, jossa palkittiin voittajat viidessä kategoriassa. Gaalassa myönnettiin myös kelloalan ensimmäinen elämäntyöpalkinto.

Suomen oma kellogaala

Vaikka suomalainen kelloseppäosaaminen ja -koulutus ovat maailman eliittiä, on Suomesta puuttunut kelloalan oma palkintogaala. Tähän tarpeeseen vastasi toimialan yhteinen ponnistus Tyyliniekka Watch Awards.

Siinä missä maailmalla palkitsemiset kohdistuvat suurimmassa määrin horologisiin taidonnäytteisiin, nosti Tyyliniekka Watch Awards esille erityisesti Suomessa menestyneitä uutuuksia, ihmisiä ja yrityksiä.

Viisi kilpailukategoriaa ja voittajaa

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä Tyyliniekka Watch Awardissa kilpailtiin kaiken kaikkaan viidessä eri kategoriassa. Voittajat valittiin yleisöäänestyksen perusteella.

Kilpailukategoriat ja niiden voittajat olivat

Äänestykset avattiin 21. tammikuuta alkaen ja ne päättyivät 14. helmikuuta. Ääniä annettiin noin neljä tuhatta ja ne jakautuivat tasaisesti kaikkien kategorioiden kesken.

Elämäntyöpalkinto Mikko Keisulle

Viiden kilpailukategorian lisäksi palkintogaalassa myönnettiin kelloalan ensimmäinen elämäntyöpalkinto Mikko Keisulle. Mikko Keisu tunnetaan Suomen suurimman kulta- ja kelloalan yrityksen, Oulun Koru -konsernin perustajana, omistajana ja tänä päivänä hallituksen puheenjohtajana, johon kuuluu Oulun Korun lisäksi Suomen merkittävin kelloalan yritys Osk. Lindroos.

Tyyliniekka Watch Awards

Palkintogaala järjestettiin pandemian takia virtuaalisena 24.2.2021 kello 19. Tyyliniekan Youtube-kanavalla nähtävä suora lähetys toteutettiin Courtyard by Marriott Tampere City -hotellilta. Kilpailun sivusto löytyy osoitteesta watchawards.fi


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.