Voita Pook Salpa rannekello!

Osallistu Katsojakilpailuun.

06.04.2022 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway · Pook

Kaupallinen yhteistyö: Pook

Ranteessa arpoo yhteistyössä kotimaisen Pook Watchesin kanssa Pook Salpa rannekellon. Pook Salpa on suomalainen kello joka kootaan Pook Watchesin kellopajalla Joensuussa.

Katso Pook Salpa arvostelu ja osallistu arvontaan.

Kelloa myydään kolmena eri versiona, jotka mukailevat kaikki Suomen Salpalinjan tarinaa. Pook Salpa kellon yhteistyökumppaneina ovat Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto. Kellon ohjehinta on 285€.

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan Perjantaina 15.4.2022 klo 12:00. Osallistu kilpailuun YouTubessa, osallistuminen on helppoa:

  • Katso Pook Salpa rannekellon esittely Ranteessa YouTubessa
  • Tykkää videosta (paina videon tykkää nappia).
  • Tutustu Pookin kellovalikoimaan heidän nettisivuillaan ja kommentoi videon kommenttiosiossa mikä on mielestäsi Pookin mielenkiintoisin kellomalli.

Muista myös tilata Ranteessa kanava YouTubessa niin saan ilmoituksen kun kellon arvontavideo ja uusia kelloaiheisia videoita julkaistaan!

Kilpailun säännöt

Kellon arvonta suoritetaan Perjantaina 15.4.2022 klo 12:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Pook Salpa arvosteluvideota määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Kilpailuun ei hyväksytä YouTuben yhteisiä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy Perjantaina 15.4.2022 klo 12:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Ranteessa kanavan Pook Salpa arvosteluvideota YouTubessa arvonnan määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on Pook Salpa rannekello. Kello on uusi, mutta ollut esittelykäytössä Ranteessa kanavan kellovideossa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta YouTuben välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli YouTube poistaa arvontaa koskevan videon estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.