Pohjoismainen vastaisku

Voutilainen X Leijona ja De Motu suuntaavat ulkomaille.

20.11.2023 · Juho Perälä

Kellouutiset · Artikkelit · Voutilainen X Leijona · De Motu

Kotimaiset Voutilainen X Leijona ja De Motu Watches suuntaavat katseensa ulkomaille pohjoismaisena yhteistyönä Tukholmaan avattavan Watches of Scandinavian voimin.

Watches of Scandinavia

Avattava Watches of Scandinavia -myymälä tuo yhteen 12 arvostettua kellomerkkiä Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Islannista. Myymälän tavoitteena on nostaa pohjoismaalaiset kellomerkit parrasvaloon vaihtoehdoksi sveitsiläisille valtamerkeille.

Watches of Scandinavia hankkeen puuhamiehenä toimii Sjöö Sandströmistä tuttu ja nykyisin Halda Watch Companyn toimitusjohtajana toimiva Mikael Sandström. Mikael kuvaa Watches of Scandinavian tavoitteita seuraavasti:

“Skandinaavisten perinteiden mukaisesti panostamme yhteistyöhön ja tarjoamme vahvan vaihtoehdon (sveitsiläisille kellomerkeille). Erinomaiselle sijainnille Tukholmaan avattava Watches of Scandinavia aloittaa uuden aikakauden. Luomme “kellokeskuksen” jonne kelloharrastajat ovat tervetulleita vierailemaan, juomaan kahvia, keskustelemaan kelloista ja tutustumaan skandinaavisiin kellomerkkeihin.”

Watches of Scandinavia myymälä avataan arvostetulle vanhan kaupungin alueelle aivan Ruotsin Kuninkaanlinnan läheisyyteen osoitteeseen Västerlånggatan 2.

Watches of Scandinavia myymälän avajaiset pidetään 13-14 joulukuuta.
Watches of Scandinavia myymälän avajaiset pidetään 13-14 joulukuuta.

Watches of Scandinavia -myymälän avajaistapahtuma pidetään 13-14 joulukuuta. Myymälän aukioloajat ovat Ti-Pe 11-18 ja La 11-15.

12 kellomerkkiä

Suomesta Watches of Scandinavia -hankkeessa mukana olevat kellomerkit ovat Voutilainen X Leijona ja De Motu Watches. Tällainen uudentyyppinen myymälä avaa paikallisille laatumerkeille väylän kansainvälistymiselle mistä Voutilainen X Leijonan Toni Huuhtanen on innostunut:

“Olemme aktiivisesti työskennelleet Leijona-kellojen tunnettavuuden lisäämiseksi, ja nyt on ilo jakaa kanssanne, kansainvälistymisen seuraava konkreettinen askel joka toteutuu joulukuussa! Tämä Tukholman projekti avaa meille merkittävän mielenkiintoisen uuden aikakauden ja on seuraava luonnollinen askel Voutilainen x Leijona -malliston sekä koko Leijona-brändin kansainvälistymisessä!”

Kaiken kaikkaan Watches of Scandinavia -myymälä tarjoaa nähtäville 12 pohjoismaalaista kellomerkkiä viidestä maasta:

Myymälän sivut avataan lähiaikoina osoitteeseen: watchesofscandinavia.com


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.