Galvin Watch Company Suvi

Kolmas näytös!

22.02.2024 · Juho Perälä

YouTube · Kellomerkit · Galvin Watch Company

Kotimaiset juuret omaava Galvin Watch Company julkaisee kolmannen kellomallistonsa keväällä. Tonneua-tyylisellä tynnyrikuorella varustettu Suvi-mallisto tulee saataville Kickstarter joukkorahoituspalvelun kautta 13. huhtikuuta 2024.

Galvin Watch Company Suvi.

Pääsimme tutustumaan uuden Suvi-malliston prototyyppi- ja esittelykappaleisiin ennen joukkorahoituskampanjan ja tuotannon aloitusta. Katso videolta millainen on tuleva uutuusmallisto.

Kotimaiset juuret

Australialainen Galvin Watch Company on suomalaisen kelloseppä Susan Galvinin perustama mikrobrändi. Mikrobrändikellojen maailmassa merkin tekee poikkeukselliseksi se, että kyseessä on yksi harvoista naispuolisista ja kellosepän koulutuksen saaneista oman mikrobrändin perustajista.

Kelloseppä Susan Galvin (Kuva: Galvin Watch Company)
Kelloseppä Susan Galvin (Kuva: Galvin Watch Company)

Ennen oman kellomerkin perustamista Susan opiskeli ja valmistui Leppävaaran kelloseppäkoulusta mistä työt veivät maailmalle. Urallaan Susan on työskennellyt muun muassa LVMH:n ja Omegan palveluksessa ennen Galvin Watch Companyn perustamista vuonna 2020.

Nyt julkaistava Suvi on merkin kolmas kellomallisto. Aiemmin Galvin Watch Company on julkaissut Alku ja Loimu kellomallistot joiden arvostelut löydät myös Ranteessa YouTubesta.

Kickstarter kampanja huhtikuussa

Uusi Suvi-mallisto julkaistaan Kickstarterissa 13. huhtikuuta. Kickstarter joukkorahoituskampanja kestää 14 päivää minkä aikana kellosta on saatavilla kampanjatarjouksia.

Suvi-kellot kootaan Australiassa Sydneyssä.
Suvi-kellot kootaan Australiassa Sydneyssä.

Tarkempi aikataulu ja kampanjatarjoukset tiedotetaan Galvin Watch Companyn kotisivuilla ja uutiskirjeessä kevään aikana.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.