Voita Pook Torni M-23 rannekello!

Kotimainen inttikello

12.06.2024 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway · Pook

Kaupallinen yhteistyö: Pook

Ranteessa arpoo yhteistyössä kotimaisen Pook Watchesin kanssa Pook Torni M-23 rannekellon. Pook rannekellot kootaan Pook Watchesin kellopajalla Joensuussa.

Katso Pook Torni M-23 arvostelu ja osallistu arvontaan.

Torni M-23 on suunniteltu soveltuvaksi asepalvelukseen astuville inttikelloksi. Kestävä kello soveltuu erinomaisesti myös arkikäyttöön ja vapaa-aikaan osaksi aktiivista elämäntyyliä. Kellon ohjehinta on 149€.

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan Maanantaina 17.6.2024 klo 16:00. Osallistu kilpailuun YouTubessa tai TikTokissa, osallistuminen on helppoa:

  • Katso Pook Torni M-23 rannekellon esittely Ranteessa YouTubessa tai TikTokissa.
  • Tutustu Pookin kellovalikoimaan heidän nettisivuillaan pookwatches.com.
  • Kommentoi videon kommenttiosiossa mikä on sinun mielestäsi Pookin mielenkiintoisin kellomalli.

Muista myös tilata Ranteessa kanava YouTubessa ja TikTokissa niin saat ilmoituksen kun uutta kelloaiheista sisältöä julkaistaan!

Kilpailun säännöt

Kellon arvonta suoritetaan Maanantaina 17.6.2024 klo 16:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on kommentoinut Pook Torni M-23 arvosteluvideoita määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, TikTokin, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, TikTokkiin, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, TikTokin, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Kilpailuun ei hyväksytä YouTuben tai TikTokin yhteisösääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy Maanantaina 17.6.2024 klo 16:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Ranteessa kanavan Pook Torni M-23 arvosteluvideota YouTubessa tai TikTokissa arvonnan määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on Pook Torni M-23 rannekello. Kello on ollut esittelykäytössä tutustuttavana Ranteessa kanavan kellovideoissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta YouTuben tai TikTokin välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, TikTok-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli YouTube tai TikTok poistaa arvontaa koskevan videon estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.