Voita MALM Catalina kello (Arvo 659€)!

Osallistu Katsojakilpailuun.

21.02.2020 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway

Kaupallinen yhteistyö: MALM

Ranteessa arpoo yhteistyössä Ruotsalaisen MALM Watchesin kanssa pronssisen MALM Catalina kronografikellon. Kyseessä on MALM Watchesin uutuusmalli joka pohjautuu Seiko VK64 meka-kvartsikoneistoon antaen kronografitoiminnolle mekaaninen kellon käyttötuntuman. Kellossa on safiirilasi ja runko on pronssia. Kellon ohjehinta on 659€.

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan 29.2.2020 klo 12:00. Osallistu kilpailuun YouTubessa, osallistuminen on helppoa:

  • Katso MALM Catalina kellon esittely Ranteessa YouTube-kanavalla: YouTubessa
  • Tykkää videosta (paina videon tykkää nappia).
  • Kommentoi videon kommenttiosiossa mikä oli mielestäsi MALM Catalinassa hienointa / miksi haluaisit kellon itsellesi.

Muista myös tilata Ranteessa kanava YouTubessa niin saan ilmoituksen kun kellon arvontavideo ja muita kelloaiheisia videoita julkaistaan!

Kilpailun säännöt

Kellon arvonta suoritetaan 29.2.2020 klo 12:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Malm Catalina arvosteluvideota määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Kilpailuun ei hyväksytä YouTuben yhteisiä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy 29.2.2020 klo 12:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Ranteessa kanavan Malm Catalina arvosteluvideota YouTubessa arvonnan määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on MALM Catalina rannekello. Kello on uudenveroinen (paperit leimattu 31.01.2020, kello on ollut esittelykäytössä Ranteessa kanavan kellovideossa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta YouTuben välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli YouTube poistaa arvontaa koskevan videon estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.