Voita Aarni Sirius tai Loihi puukello!

Osallistu Katsojakilpailuun.

04.12.2020 · Juho Perälä

YouTube · Arvonta · Giveaway

Kaupallinen yhteistyö: AARNI

Ranteessa arpoo yhteistyössä kotimaisen Aarnin kanssa Aarni puukellon. Voittaja saa valita palkinnoksi Aarni Sirius tai Aarni Loihi kellomallin. Palkinnon ohjehinta on 209,90€ (Sirius) tai 219,90€ (Loihi).

Osallistu kilpailuun

Arvonta suoritetaan Tiistaina 15.12.2020 klo 16:00. Osallistu kilpailuun YouTubessa, osallistuminen on helppoa:

  • Katso Aarni kellojen esittely Ranteessa YouTube-kanavalla: https://youtu.be/KPQys6VW9bI
  • Tykkää videosta (paina videon tykkää nappia).
  • Kommentoi videon kommenttiosiossa kumman kellomallin haluat (Sirius vai Loihi). Kerro myös miksi valitsit kyseisen mallin.

Muista myös tilata Ranteessa kanava YouTubessa niin saan ilmoituksen kun kellon arvontavideo ja uusia kelloaiheisia videoita julkaistaan!

Kilpailun säännöt

Kellon arvonta suoritetaan Tiistaina 15.12.2020 klo 16:00. Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Aarni Sirius ja Loihi arvosteluvideota määräaikaan mennessä.

Kilpailu ei ole YouTuben, Facebookin tai Instagramin sponsoroima, hallinnoima tai suosittelema. Kilpailu ei liity YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun osallistuja vapauttaa YouTuben, Facebookin ja Instagramin kilpailuun liittyvistä vastuista.

Kilpailuun ei hyväksytä YouTuben yhteisiä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Ranteessa blogi (Juho Perälä).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja vahvistaa täyttävänsä sääntöjen mukaiset ehdot.

Kilpailuaika

Osallistumisaika päättyy Tiistaina 15.12.2020 klo 16:00.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistuu jokainen joka on tykännyt ja kommentoinut Ranteessa kanavan Aarni Sirius ja Loihi arvosteluvideota YouTubessa arvonnan määräaikaan mennessä. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Palkinnot ja ehdot

Kilpailun palkintona on voittajan valinnan mukaan Aarni Sirius tai Aarni Loihi rannekello. Kello on uusi, mutta ollut esittelykäytössä Ranteessa kanavan kellovideossa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Palkinto toimitetaan postilähetyksenä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta YouTuben välityksellä. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi YouTube-, Facebook-, Instagram- ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Force majeure

Järjestäjä pidättää oikeuden olla arpomatta palkintoa mikäli YouTube poistaa arvontaa koskevan videon estäen osallistujien todentamisen. Tällöin järjestäjä järjestää uuden arvonnan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Muuta

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.


Kiinnostaako kelloaiheiset videot? Seuraa Ranteessa kanavaa YouTubessa.